Przemysłowo - gastronomiczny wilk masarski (100l) typ: zasypowy / unger (do: mięsa, ryb, warzyw oraz innych produktów spożywczych)
✔ WYDAJNOŚĆ PRODUKCYJNA: 750 kg/h / 5,5 kW
✔ POJEMNOŚĆ ROBOCZA ZASYPOWA: 100 LITRÓW
✔ WYMIAR ROBOCZY ZASYPU: 480x550 mm
✔ TRZYELEMENTOWY SYSTEM MIELĄCY UNGER (SZARPAK, NÓŻ, SITO)
✔ SILNIK / WTYCZKA [3-FAZY / SIŁA]: 400V (DUŻY ZAPAS MOCY)
ABSOLUTNY HIT EKSPORTOWY PL - POLECANY PRZEZ PROFESJONALISTÓW. Niezastąpiony pomocnik w branży mięsnej. Przeznaczony do mielenia mięsa surowego i gotowanego, ryb, ziemniaków i warzyw surowych oraz gotowanych. Idealny dla sklepów mięsnych, zakładów masarskich gastronomicznych i hoteli. Prosty w obsłudze i utrzymaniu czystości. Wykonany ze stali nierdzewnej kwasoodpornej. Maszyna bardzo stabilna oraz wygodna w codziennym użyciu. Przekładnia zębata w kąpieli olejowej zapewnia bardzo długą i bezawaryjną eksploatacje urządzenia. Potrójny system mielący UNGER znacznie skraca oraz zwiększa wydajność procesu obróbki produktów spożywczych.
ZESTAW PODSTAWOWY ZAWIERA:
1x nóż
1x sitko średnica 100mm / rozmiar oczek: 6 mm
1x szarpak
1x wtyczka zasilająca (3-fazy / siła: 400V)
1x instrukcja obsługi PL
Produkt wyprodukowany zgodnie z normami UE, posiada znak CE, deklaracje zgodności WE, atest SANEPID-u. Pulpit sterowniczy oraz zabezpieczenia zgodne z wymogami BHP/PIP.