Przemysłowo - gastronomiczny wilk masarski - typ: 52 (do: mięsa, ryb, warzyw oraz innych produktów spożywczych)
Wydajność produkcyjna: 950 kg/h / 5,5kw (duży otwór zasypowy / szerokie gardło / fi = 140mm)
Silnik / wtyczka (3-fazy/siła): 400V (bardzo duży zapas mocy)
Produkt wyprodukowany zgodnie z normami UE, posiada znak CE, deklaracje zgodności WE, atest SANEPID-u (urządzenie dopuszczone do kontaktu z żywnością). Pulpit sterowniczy oraz zabezpieczenia zgodne z wymogami BHP.
ABSOLUTNY HIT EKSPORTOWY PL - POLECANY PRZEZ PROFESJONALISTÓW
Niezastąpiony pomocnik w branży mięsnej. Przeznaczony do mielenia mięsa surowego i gotowanego, ryb, ziemniaków i warzyw surowych oraz gotowanych. Idealny dla sklepów mięsnych, zakładów masarskich gastronomicznych i hoteli.
Prosty w obsłudze i niezmiernie łatwy do utrzymania w czystości. Wykonany ze stali nierdzewnej kwasoodpornej.
Przekładnia zębata w kąpieli olejowej zapewnia bardzo długą i bezawaryjną eksploatację urządzenia.
Maszyna wyposażona w białe koła jezdne zgodnie ze standardem gastronomicznym. Możliwość łatwego przemieszczania maszyny.
Średnica sitka: 156 mm