Bloating machines


MARYNATORY I PEKLOWNIKI MAŁEJ WIELKOŚCI TO NASZA SPECJALNOŚĆ!

Proponujemy urządzenia dedykowane dla mniejszych oraz większych zakładów mięsnych i masarskich ceniących sobie oszczędność miejsca oraz prostotę obsługi. Niezastąpione w różnego rodzaju firmach garmażeryjnych, cateringowych, restauracjach, grill barach, lokalach typu steakhouse, rożen barach, sklepach mięsnych - idealne do: peklowania, marynowania, macerowania, aromatyzowania, spulchniania różnych gatunków mięs w tym drobiu i ryb (w całości), warzyw oraz innych produktów żywnościowych. Specjalnie dobrany kształt komory zapewnia dokładność i równomierność masowania. Masowanie mięśni odbywa się w zamkniętym bębnie masownicy przez osypywanie grawitacyjne, dzieki czemu masowane mięsa stają się soczyste i kruche. Natomiast wykorzystanie próżni zapewnia większą wydajność procesu uplastyczniania i aromatyzowania - znacznie skraca czas obróbki produktu. Wszystkie części mające styczność z jedzeniem w trakcie pracy wykonane są z wysokiej jakości stali kwasoodpornej co pozwala na utrzymanie urządzenia w czystości i odpowiedniej higienie produkcji.

Informujemy wszystkich naszych klientów o aktualizacji polityki prywatności, uwzględniającej nowe przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z dnia 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, zwanego dalej RODO. Dodatkowo informujemy, że nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.