Maksymalna szerokość nacinanego kawałka mięsa: 13 cm
Pełna i fachowa kontrola procesu spulchniania, nakłuwania, kształtowania kotletów oraz steków!
Idealny wybór dla mniejszych lub większych restauracji, firm cateringowych, grill barów. Nr 1 w każdym STEAKHOUSE
Lepsza i szybsza obróbka termiczna mięsa (łatwe smażenie), znakomity smak oraz konsystencja !!!
Wszystkie elementy maszyny zostały wykonane ze stali nierdzewnej oraz wysokojakościowych tworzyw sztucznych - gwarancja higieny oraz wydajnej pracy.
Bardzo łatwy montaż oraz demontaż wszystkich elementów - urządzenie łatwe w utrzymaniu czystości.
Maszynka niezwykle przydatna w miejscach o ponadprzeciętnym spożyciu produktów mięsnych typu kotlety, steki itp.
Tenderyzer T4ALL charakteryzuje się solidną, estetyczną oraz masywną budową, jednocześnie zachowując kompaktowy charakter co umożliwia łatwe przemieszczanie (transportowanie) urządzenia.