PROFESJONALNE, PRZEMYSŁOWE ROŻNO, WITRYNA GRILLOWA DO LOKALI GASTRONOMICZNYCH, BARÓW, RESTAURACJI
Urządzenie wykonano w całości ze stali nierdzewnej dzięki czemu utrzymanie wysokiego poziomu higieny urządzenia jest łatwe i przyjemne.
Specjalna obrotowa konstrukcja rusztów gwarantuje równomierne opiekanie wszystkich tuszek drobiu.
Demontowalne widelce umożliwiają łatwe dokładanie i wykładanie drobiu z urządzenia.
Specjalnie zaprojektowane dno komory piekarniczej w łatwy sposób odprowadza soki z mięsa do wysuwanej poniżej szuflady bez potrzeby otwierania i wychładzania komory.
Urządzenia z trzech stron wyposażone jest w przestronne przeszklenia dzięki którym z maszyny obróbczej zamienia się w estetyczną ekspozycję gotowych wyrobów.
Produkt posiada 9 grzałek w dwóch grupach do precyzyjnego i zaplanowanego kontrolowania temperatury.
Obrotowa konstrukcja rusztów umożliwia pracę w dwóch trybach: ze stałym, z góry zaprogramowanym obrotem rożna przeznaczonym do wolnego opiekania lub podgrzewania produktów oraz w trybie doraźnym, do ustawienia pozycji rożna w wybranym położeniu w celu inspekcji tuszek lub wyjmowania produktów w trakcie sprzedaży.
Panel sterowniczy wyposażony jest w dwa pokrętła termostatów do regulacji temperatury dwóch grup grzałek. Uzyskujemy przez to możliwość upieczenia kurczaków na poszczególnych widelcach w dowolnych odstępach czasu.
Specjalne ukształtowane haki podtrzymujące opiekany drób umożliwiają łatwe nałożenie tuszek dowolnego drobiu bez konieczności nabijania. Dzięki temu serwowanie drobiu oraz umieszczanie kolejnych porcji do rożnowania jest szybkie i bezproblemowe.
Jednorazowo można przygotować nawet do 12 kurczaków.
Urządzenie wyposażone jest w 4 koła z hamulcem do łatwego przemieszczania urządzenia w dowolne miejsce lokalu.