Kuter masarski do kutrowania mielenia siekania mięsa warzyw owoców
Perfekcyjne wykonanie oraz wykończenie prezentowanej maszyny zapewnia komfortową pracę produkcyjną utrzymaną w należytej higienie oraz czystości. Misa (dzieża), konstrukcja oraz całe poszycie prezentowanego kutra masarskiego, wykonane zostało z wysokogatunkowych stopów metali nierdzewnych - urządzenie niezmiernie łatwe do utrzymania w czystości. Posiada koła transportowe (z hamulcem) umożliwiające szybkie przemieszczanie urządzenia w dowolne miejsce. Urządzenie idealne do rozdrabniania, cięcia, mielenia mięsa surowego i gotowanego, ryb, ziemniaków, warzyw gotowanych. Maszyna do homogenizowania produktów mięsnych, wyrabiania pasztetowej (leberki), różnego rodzaju pasztetów, wybornych parówek itp. Najlepszy wybór dla sklepów mięsnych, zakładów masarskich, gastronomicznych, garmażeryjnych, restauracji oraz hoteli. Łatwy w obsłudze, bezpieczny i stabilny !!! Solidne wykonanie przemysłowe !!!
Produkt wyprodukowany zgodnie z normami UE, posiada znak CE, deklaracje zgodności WE, atest SANEPID-u. Pulpit sterowniczy oraz zabezpieczenia zgodne z wymogami BHP/PIP.