Mieszałka, miesiarka, mieszarka do farszu, mięsa, kiełbas z przekładnią 3:1
Urządzenie do mieszania, wyrabiania, mięsa, różnego rodzaju farszów, niezastąpione w gastronomii - zakładach garmażeryjnych, restauracjach. W całości wykonane ze stali nierdzewnej/kwasoodpornej. Posiada demontowane poszczególne podzespoły (wał, korba), co ułatwia mycie i zapewnia wysoki standard higieny pracy.Mieszałka łatwa w obsłudze, bezpieczna, stabilna, a dzięki przekładni zębatej na łożyskach, korzystanie z niej to sama przyjemność! Konstrukcja wykonana z blachy o grubości 2mm, łopaty 3mm.
Zastosowanie:
Szybkie i sprawne mieszanie różnego rodzaju składników
Idealne do farszów mięsnych
Doskonałe do surówek i sałatek
Stosowane do wszelkiego rodzaju produktów sypkich
Szybki demontaż wszystkich elementów, łatwe czyszczenie (higieniczna praca)
Solidna, mocna i gruba korba z wysokogatunkowej stali (9mm)
Produkt wyprodukowany zgodnie z normami EU, spełnia wymagania BHP. Urządzenie posiada atest SANEPIDU (dopuszczone do kontaktu z żywnością).