Przemysłowo - gastronomiczny wilk masarski - typ: 12 (do: mięsa, ryb, warzyw oraz innych produktów spożywczych)
Wilk 12 to model o niewielkich rozmiarach ale o niebywałej skuteczności, wydajności oraz szybkości działania
✔ Wydajność produkcyjna: 120 kg/h / 0,75 kW (otwór wsadowy - fi = 55 mm)
✔ Silnik / wtyczka : 230V
ABSOLUTNY HIT EKSPORTOWY PL - POLECANY PRZEZ PROFESJONALISTÓW. Niezastąpiony pomocnik w branży mięsnej. Przeznaczony do mielenia mięsa surowego i gotowanego, ryb, ziemniaków i warzyw surowych oraz gotowanych. Dzięki swoim kompaktowym wymiarom i wydajności idealny dla mniejszych i średnich sklepów mięsnych, zakładów masarskich, gastronomicznych i hoteli. Sprawdzi się również w domowej masarni lub w kuchni. Prosty w obsłudze i niezmiernie łatwy do utrzymania w czystości. Wykonany ze stali nierdzewnej kwasoodpornej. Przekładnia zębata w kąpieli olejowej zapewnia bardzo długą i bezawaryjną eksploatację urządzenia.
Średnica sitka: 69 mm
WYPOSAŻENIE STANDARDOWE:
- 1x sitko o średnicy 69 mm i rozmiarze oczek 8 mm
- 1x nóż
- 1x nakrętka
- 1x ślimak
Produkt wyprodukowany zgodnie z normami UE, posiada znak CE, deklaracje zgodności WE, atest SANEPID-u (urządzenie dopuszczone do kontaktu z żywnością). Pulpit sterowniczy oraz zabezpieczenia zgodne z wymogami BHP.