Przemysłowo - gastronomiczny wilk masarski - typ: 22 (do: mięsa, ryb, warzyw oraz innych produktów spożywczych)
✔ Wydajność produkcyjna: 260 kg/h / 0,9 kW (otwór wsadowy - fi = 55 mm)
✔ Silnik / wtyczka : 230V
ABSOLUTNY HIT EKSPORTOWY PL - POLECANY PRZEZ PROFESJONALISTÓW. Niezastąpiony pomocnik w branży mięsnej. Przeznaczony do mielenia mięsa surowego i gotowanego, ryb, ziemniaków i warzyw surowych oraz gotowanych. Dzięki swoim wymiarom i wydajności idealny dla mniejszych i większych sklepów mięsnych, zakładów masarskich, gastronomicznych i hoteli. Sprawdzi się również w domowej masarni! Prosty w obsłudze i niezmiernie łatwy do utrzymania w czystości. Wykonany ze stali nierdzewnej kwasoodpornej. Przekładnia zębata w kąpieli olejowej zapewnia bardzo długą i bezawaryjną eksploatację urządzenia.
Średnica sitka: 82 mm
WYPOSAŻENIE STANDARDOWE:
- 1x sitko o średnicy 82 mm i rozmiarze oczek 6 mm
- 1x sitko o średnicy 82 mm i rozmiarze oczek 8 mm
- 1x nóż
- 1x nakrętka
- 1x ślimak
Produkt wyprodukowany zgodnie z normami UE, posiada znak CE, deklaracje zgodności WE, atest SANEPID-u (urządzenie dopuszczone do kontaktu z żywnością). Pulpit sterowniczy oraz zabezpieczenia zgodne z wymogami BHP.