Przemysłowo - gastronomiczny wilk masarski - model HM-22A (do: mięsa, ryb, warzyw oraz innych produktów spożywczych)
✔ Wydajność produkcyjna: 220 kg/h / 1,1 kW
✔ Silnik / wtyczka: 230V
✔ Wydajny i niezawodny w obróbce mięsa system unger.
Posiada w 100% łatwo demontowalne podzespoły ze stali nierdzewnej, kwasoodpornej zapewniające komfortową pracę produkcyjną utrzymaną w należytej higienie oraz czystości.
Konstrukcja oraz poszycie prezentowanego wilka masarskiego, również wykonane z wysokogatunkowej stali nierdzewnej, kwasoodpornej - urządzenie niezmiernie łatwe do utrzymania w czystości.
Unger: podwójna funkcjonalność oraz wydajność połączona w jeden spójny system. Produkt przetwarzany w jednym cyklu produkcyjnym za pomocą: szarpaka, 2 noży oraz 2 sitek. Pięcioelementowy system mielący unger znacznie skraca oraz zwiększa wydajność procesu obróbki produktów spożywczych.
Napęd realizowany za pomocą przekładni zębatej w kąpieli olejowej zapewniającej bardzo długą i bezawaryjną eksploatacje urządzenia.
Wilk sprawdzi się w zarówno w mniejszych jak i większych zakładach gastronomicznych, stołówkach, restauracjach czy zakładach masarskich i garmażeryjnych.
Produkt wyprodukowany zgodnie z normami UE, posiada znak CE, deklaracje zgodności WE, atest SANEPID-u. Pulpit sterowniczy oraz zabezpieczenia zgodne z wymogami BHP.
WYPOSAŻENIE STANDARDOWE
- 1 x sitko o rozmiarze oczek (średnia) 8 [mm]
- 1 x sitko o rozmiarze oczek (średnia) 4,5 [mm]
- 1 x szarpak
- 2 x nóż
- 1 x nakrętka
- 1 x ślimak
- 1 x ubijak
- 1 x taca
- 1 x polska instrukcja